Casar-se a la neu

Mes de desembre i continuem amb la temàtica nadalenca en el blog. 
La gran majoria de casaments se celebren durant la temporada alta, és a dir d'abril a octubre. Però què me'n dieu de fugir d'aquestes dates i celebrar un casament hivernal? La llum de l'hivern cada vegada m'agrada més com queda en les fotos. No us passa a vosaltres també? 
Organitzar un casament en temporada baixa us assegura que tots els proveïdors estiguin més disponibles que en temporada alta i que, si vols comptar amb els seus serveis, no hagis de reservar amb molts mesos d'antelació. 

Quan diem casament i Nadal segurament, a tots, ens ve al cap el color vermell ja que és molt present en la decoració d'aquestes festes.

En aquesta vida hi ha gent amant del fred i que odia la calor. Sí, a mi també em sembla estrany, però si sou d'aquells nuvis que odieu l'estiu aquí us deixo unes fotos per agafar idees pel vostre casament hivernal. Les fotos, extretes del blog Green Wedding Shoes, són d'un editorial (és a dir no és cap casament real, però si navegueu pel blog trobareu alguns casaments hivernals reals) per inspirar aquelles parelles que vulguin casar-se a l'hivern. He triat aquestes fotos perquè, com que aquest mes tot gira al voltant de la temàtica de Nadal, he pensat que el color vermell és ideal i escau molt per aquestes dates.
Com podeu veure, tant el nuvi com la núvia porten alguna peça del seu outfit vermella. A més a més el ram té tocs del mateix color i flors molt típiques d'aquesta època. Sense oblidar-se de les invitacions, que també tenen aquell toc hivernal i nadalenc. I què dir de la neu i la cabanya de fusta? Doncs que li donen el toc genial a les fotos.

I vosaltres us casaríeu per Nadal?

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada