Vestits Maje per Nadal

Quan podem donar oficialment per inaugurat el Nadal? Alguns diuen que amb el pont de desembre es dona el tret de sortida però els supermercats fa setmanes que tenen els torrons a la vista. L'ambient festiu ja es comença a palpar perquè tots els carrers de les grans ciutats ja comencen a estar il·luminats. Sincerament jo fa setmanes que tinc la playlist sonant amb totes les cançons nadalenques (i l'ugly Christmas sweater amb esquellerincs a punt per ser lluit). Així que aquest blog no podia ser menys i durant tot el mes de desembre la temàtica girarà al voltant de Nadal. 

Tinc una amiga que aquest 25 de desembre l'han convidat a un casament. Està una mica indignada perquè creu que hi ha dates en el calendari que són per passar en família, i clarament diu, que un dia com aquest no és un bon dia per casar-se. Així que tota resignada li ha tocat pensar un modelet per aquest esdeveniment.

Així doncs, si teniu un casament per aquestes festes aquí us deixo alguns vestits que tenen un toc força nadalenc. I si no teniu un casament i us encanta Maje tant com a mi, aquests dies d'àpats i sobretaules que no s'acaben mai, és el moment per lluir algun vestit amb l'excusa que si no és ara quan és el moment per portar un outift així d'estilós? Per cert, cada vegada que estic convidada a un casament, en la meva ruta de botigues per buscar vestit, una de les parades obligades és Maje (i quan no tinc cap casament a la vista també és una parada obligada). Si creieu que el preu dels vestits és una mica dispendiós heu de saber que a la Roca Village hi ha un outlet de la firma.

Parteixo de la idea que per aprofitar les poques hores de llum que té el dia en aquestes dates (tot i que la dita per Nadal un pas de pardal ja et fa intuir que mica en mica el dia es va allargant), si hagués d'organitzar un casament ho faria de matí. També, si no tens cap casament però utilitzes l'outfit per aquestes festes, penso és molt més còmode un vestit curt.

Aquestes festes es caracteritzen pel brilli brilli. El daurat i el platejat són colors molt de Nadal. Per no semblar una bombolleta de cava però, en canvi, donar-li un toc festiu, aquest vestit amb tocs brillants platejats seria una bon recurs.
Hi ha un altre color associat al Nadal: el vermell. A més a més el fet de ser màniga llarga és un punt a favor per no patir fred en cap moment.
 I dos vestits més vermells. Tot i que menys desabrigats que el primer.
El verd també és un altre color associat en aquestes festes, però, sobretot, en aquest cas el toc que fa que sigui més nadalenc és el teixit: el vellut
I sí, sempre he defensat que el color negre no és per lluir-lo en un casament. Però us deixo aquest últim vestit perquè és preciós (volants i faldilles aixecades veniu a mi sempre) i perquè el tingueu en compte per cap d'any.

I vosaltres penseu que per Nadal és una bona època per casar-se?

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada