Detalls pel dia del casament

Durant la preparació de tot el casament hi ha un moment on els nuvis han de decidir quin serà el detall que es regalarà als convidats com a record. I aquí és on entra la imaginació, el pressupost i la manya fent manualitats.

Hi ha nuvis que opten per preparar un detall ells mateixos a mà, ja sigui perquè surt més a compte o perquè els hi agrada personalitzar-ho tot. D'altres directament compren algun objecte que deixen al plat de cada convidat.

Però quina és la meva opinió pel que fa als detallets de casament? Sense crear cap mena de mal rotllo (però sí un debat si fa falta) bàsicament penso que el millor és regalar alguna cosa que els convidats hagin de "gaudir". És a dir, oblidar-se d'objectes tipus "pongo" perquè moltes vegades acaben a les escombraries. Què en fas d'un saler amb la data i el nom dels nuvis gravat? Segurament durant un temps ho guardes, però un dia que fas neteja a fons acabes (amb tota la pena del món) llençat-ho.

Per evitar això, proposo un record que es gasti. Fa un temps, quan Olivia Soaps encara no es deia The Singular Olivia, es va posar de moda regalar als convidats sabons creats i personalitzats especialment pels nuvis. Però hi ha infinitat de regals que es poden gaudir. He vist nuvis regalar petits rams de flors, melmelades, espelmes, ampolles de vi, galetes o fins i tot un petit kit per esmorzar l'endemà i passar la ressaca. 
No s'ha de ser molt manetes per personalitzar tots aquests detalls. Amb una mica d'originalitat, paciència i traça s'aconsegueixen preciosos records que no acabaran a les escombraries i que els vostres convidats gaudiran. Cada vegada que en facin ús pensaran en vosaltres. Personalment, ja que inverteixes un temps en pensar-los i preparar-los i, també, uns diners, m'agradaria pensar que els meus convidats gaudeixen del regal i, pel contrari, no els hi fa nosa en algun calaix random de casa seva.

I vosaltres què regalaríeu als vostres convidats i convidades?

2 comentaris :

  1. A mi m'agradeb els sabonets, però això de l'esmorzar m'ha encantat!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tu ja ets una experta en preparar esmorzars cuquis. Només ho has d'exportar al teu casament i voilà!

      Elimina