Núvies Otaduy

Dels 44 post que hi ha publicats a dia d’avui al blog uns quants tracten sobre vestits de nuvia. Sé que és un tema recurrent i que hi ha altres aspectes d’un casament que encara no n’hem parlat. Però és que els vestits de nuvia són una de les meves debilitats. Em podria passar hores mirant vestits.

Aquesta setmana gaudirem de la màgia dels vestits d’Otaduy. La seva dissenyadora, Carolina Otaduy, s’inspira en la música, el cinema i l’art per crear els vestits. Vol que les núvies se sentin elles mateixes. Tots hem sentit que el dia del nostre casament hem de ser nosaltres de cap a peus.

Els vestits es confeccionen artesanalment, i podeu anar-vos-els a provar a l’atelier que tenen a Barcelona.

En el post d’avui us faig una tria d’alguns vestits que a mi em tenen enamorada. Si voleu veure la resta de la col·lecció podeu veure-la al seu lloc web.
Aquí us deixo els meus vestits preferits de la col·lecció Galàctic. En primer lloc el vestit Promoteo. A la segona foto es poden apreciar els detalls.
El vestit Dafne ajustat de la part inferior i folgat de la part superior. I sense oblidar-nos d’aquesta esquena preciosa.
I el vestit Cupido, que tot i ser senzill és també molt especial.
També podem trobar opcions per si decidim anar de curt. Per aquelles nuvies que decideixen casar-se ensenyant les sabates o tenen un pla B còmode pel ball. Per exemple el vestit Austra i el vestit Loui&Dillon.
Vestits senzills, delicats i còmodes. Crec que no necessites res més per aquest dia tan especial.

Totes les fotografies estan extretes del seu lloc web.

I a vosaltres també us agraden els vestits senzills?

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada