Vestits curts low cost per núvia: Sandro

L’altre dia perdent el temps a Youtube vaig veure un vídeo d’un haul (així és com s’anomena a ensenyar bàsicament les noves adquisicions en un vídeo) de vestits de nuvia low cost. La youtuber i varis comentaris de noies que s’havien casat apuntaven que si a dia d’avui es tornessin a casar, la seva prioritat no seria invertir una quantitat de diners molt alta pel vestit. Algunes deien que, vist amb perspectiva, si a dia d’avui es casessin sabent tot el que coneixen ara, haurien invertit els diners en altres aspectes del casament que consideren mes importants. D’altres explicaven que era una pena veure un vestit tan preciós i car que només van poder portar algunes hores del gran dia penjat a l’armari, i que potser tampoc s’haurien gastat una xifra tan elevada de diners.

Com ja sabeu jo no m’he casat mai, així que no us puc donar la meva opinió. També és cert que he sentit moltes vegades que és el vestit qui et tria a tu i que quan tens el “flechazo” és impossible oblidar-te d’ell i deixar-lo escapar. A més a més, quan et cases, en principi, és per fer-ho una vegada a la vida. Per tant sempre hi ha l’excusa que si és només un cop a la vida una es pot donar aquest capritx perquè és un dels dies més importants on has d’estar radiant.

Tot i així hi ha opcions low cost que, a més a més de ser econòmics, també són especials. Les propostes d’avui són de curt, per aquelles núvies que es casen pel civil o per aquelles que simplement volen sortir de la tradició de vestit llarg i blanc. Són vestits de Sandro, que és cert que tampoc són del tot econòmics, però forma part d’aquell rang de preus que no és prohibitiu però que si estalvies una mica et pots donar un capritx. Les peces de Sandro tenen aquell aire chic parisenc amb línies senzilles.

La gràcia d’aquest vestit rau en els detalls que té al coll i on seria l’inici de les mànigues ja que està farcit de perles. A més a més el disseny fa que visualment sembli que és un dos peces: brusa i faldilla. A la web, a dia d’avui, està rebaixat al 50% i passa de 295 a 147,5€.
Aquest vestit el podeu trobar a la web en dos colors: blanc o rosa. Aquí però us l’ensenyo en blanc perquè, en el fons, no deixo de ser una clàssica. També és senzill i el que el fa especial són aquests plisats a les espatlles. Per 195€ pot penjar al nostre armari.
Els següents vestits juguen amb les transparències i els diferents teixits. Insinuar més que ensenyar. El primer amb unes tires d’encaix a les espatlles i el segon uns volants a les mànigues que semblen petites ales de fada. Cada un costa 285€.
El següent també juga amb enesenyar una mica, en aquest cas a la cintura i a les cuixes. Una petita tira de passamaneria que té el punt just perquè sigui un petit detall i que no cridi gaire l’atenció. En aquest cas si volem el vestit necessitem un pressupost de 225€.
I finalment el vestit que podríem catalogar més d’un estil “amish”. Més d’hivern o tardor ja que té és de màniga llarga. Tot i que al ser de cotó i és un teixit que transpira també es podria portar ben entrada la primavera. Tant a les mànigues, al coll com a la part baixa de la faldilla hi ha una punta d’encaix. El preu és de 295€.
I vosaltres sou més de vestits low cost o high cost?

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada