Ninots pels pastissos nupcials

En aquest post ja vam parlar dels naked cakes, però encara no havíem dedicat cap entrada als ninots que coronen als pastissos nupcials.
A Internet, com en quasi tot el que busquis, hi ha infinitat d'opcions. Podem trobar des de les opcions més clàssiques passant per les més freaks (sí, pots trobar ninotets de Game of Thrones) tot i que no siguin del meu estil.

A Instagram segueixo un compte que s'anomena Mr&Mrs by Ani. La seva creadora, de manera artesanal fa uns ninotets molt originals. Per què m'agraden especialment els seus? Doncs perquè recrea els outfits dels nuvis a petita escala. Així, a més a més de les fotografies i el vídeo, també et quedarà de record un mini vestit. Aquests nuvis en miniatura fa molt per aquelles parelles a qui els hi agrada cuidar tots els detalls.

Com ja vaig comentar al post de la setmana passada no m'agrada que els nuvis reparteixin 38 ninots als seus amics, ja que ho fa poc únic. Però, en canvi, repartir-ne un parell fa que el moment no es faci tediós i que les parelles que ho reben se sentin especials. Suposo que si ets una de les parelles a qui entreguen aquest detall, si, a més a més, te'l regalen d'una forma tan personalitzada i cuidant tots els detalls al màxim, estic segura que el posaràs en un lloc visible de casa teva. 

Per les fotos, a més a més de calcar al mil·límetre el vestuari, la seva artesana també ho relaciona amb alguna afició o tret característic de la personalitat dels nuvis o dels amics. El preu és a partir de 175€ i tenen unes mides d'entre 9 i 14 cm.
A més a més podeu trobar altres productes: des de porta aliances, caixes per les arres, mini nuvis o bastidors per si preferiu entregar els ninots d'una manera menys tradicional. A continuació us deixo una fotografia dels nuvis en format quadre.
Us deixo el seu web i el seu Instagram per si voleu tafanejar i veure les seves creacions. Totes les imatges d'aquest post són extretes dels seus llocs web.

I a vosaltres us agrada cuidar els detalls al màxim?

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada