Maison Lemoine: vestits per casaments civils.

Claire, la dissenyadora de Maison Lemoine, va estudiar a Parson School of Design a Nova York. Arrel del casament de la seva millor amiga, l'any 2016 va crear la seva marca. Els seus models prêt-à-porter son produïts en edicions limitades i gràcies al seu èxit ha creat la seva primera col·lecció de vestits per casaments civils (tot i que qualsevol núvia si li ve de gust pot optar per casar-se de curt). 

Dissenys femenins, elegants i sobretot aptes per totes les butxaques fan que les seves peces de roba siguin una opció molt a tenir en compte pel dia D. L'únic petit problema? Aha, aneu ben encaminats: si sou de provar-vos el vestit en persona el seu punt de venta es troba a París. Però ja sabeu que qualsevol excusa es bona per tornar a la ciutat de l'amor. Si en canvi sou més atrevides el vestit està a un clic del vostre ordinador.

La seva primera col·lecció de nuvia s'anomena Révolution amoureuse i pots trobar peces de roba que van dels 115 als 495€.

El vestit Anna crida l'atenció per l'escot a l'esquena, un escot molt en alça en la moda nupcial d'aquests darrers anys. A més a més l'escot, que te forma de V, te unes puntes que li donen tot el protagonisme a la part posterior. El seu preu és de 395€. 
El vestit Elo creat principalment en material de neoprè també destaca per la seva senzillesa. El detall que fa que destaqui són els volants que hi ha a les mànigues. També té un escot en forma de V a l'esquena. El seu preu és de 295€.
Pel que fa al vestit Marie, és un vestit més entallat gràcies a les pinces davanteres que té. L'esquena també té un escot. El seu patró fa que sigui un vestit més clàssic i formal. Pot ser vostre per 295€.
I finalment el vestit Julie és per aquelles noies que, tot i que casar-se pel civil, volen vestir de llarg. Amb escot davanter i posterior en forma de V. El preu és de 495€.

I a vosaltres us agraden les creacions de Maison Lemoine?

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada