El joc de la sabata

Hi ha amics dels nuvis que preparen el regal conjuntament i el dia del casament decideixen entregar-lo. Però no preparen simplement un bonic regal, ben embolicat i vistós, no, tot el contrari. El que preparen és un seguit de proves pels nuvis que han de superar per veure si es coneixen de veritat (i a vegades es moren de vergonya).

El post d'avui us donaré una idea de joc per fer amb els nuvis. Potser ja el coneixeu, així que seria interessant que entre tots creéssim un recull d'idees.

En aquest joc, que desconec si té nom, li direm "El joc de la sabata". I com amant de les sabates no podia començar amb un altre joc. Per què? Perquè amb aquest joc, les sabates queden a la vista de tothom. Poca gent es fixa amb les sabates que porta, sobretot la nuvia, perquè a vegades el vestit dificulta que es vegin. Estic segura que hi ha convidats que si, l'endemà del casament, els preguntes quines sabates portava la núvia ho desconeixen per complet. 

Així doncs passo a explicar en què consisteix el joc. 
En primer lloc es posen dues cadires al centre perquè tots els convidats puguin observar el joc. Les cadires han d'estar posades de tal manera que els nuvis, quan s'hi asseguin, toquin esquena amb esquena. S'agafa una sabata de cada membre de la parella i se li entrega a l'altre membre, de manera que cada un té una sabata seva i una sabata de la seva parella.

El joc consisteix en fer preguntes sobre la parella i les respostes han de ser qui de la parella ho fa. Per exemple, es comença preguntant qui renta els plats a casa habitualment. Els nuvis, que estan d'esquenes, a la de tres, han d'aixecar la sabata de qui ho fa. A partir de la sabata veus qui ho fa i si realment tots dos tenen la mateixa concepció.

És graciós veure com a vegades els nuvis es "discuteixen" entre ells perquè no estan d'acord amb la resposta de la parella.

Així doncs, cada vegada es poden anar fent preguntes més pujades de to i una mica compromeses. La qüestió és pensar preguntes gracioses perquè es creï un ambient de diversió i alegria.

I una vegada han superat la prova, els amics i amigues fan entrega del regal que s'han guanyat els nuvis.

I vosaltres, quines preguntes "compromeses" faríeu als vostres amics el dia del seu casament?

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada