Regals de compromís per a ells

Fa uns anys enrere, quan el nuvi entregava l'anell de compromís a la seva parella es feia una festa de prometatge amb les dues famílies. Un dinar intim amb els pares, i era aquí quan la núvia aprofitava per donar el regal de compromís per la seva parella. Avui en dia, aquest acte se sol fer molt menys, i la núvia, busca una altra ocasió per fer entrega del seu regal de prometatge. Sigui fent una festa de prometatge amb la família o d'una altra manera, ara arriba el torn de la núvia, on ha de pensar què regalar-li al seu futur marit (després que la seva parella es trenqués el cap buscant l'anell perfecte). 

Personalment penso que en aquests casos s'han de regalar coses materials, més que experiències, perquè així hi ha un objecte que queda present per sempre. Sí, d'un regal experiència en poden quedar els records i les fotos, però opino que és més bonic tenir-lo present, poder-lo tocar i fins i tot, segons què sigui, que els teus nets ho puguin heretar com una relíquia familiar amb una història especial al darrere.

Aquí us proposo algunes idees, totes clàssiques, però és el que té fer un post sense pensar en ningú en concret. Si el dia de demà he de buscar un regal de prometatge pensaré en la seva personalitat i en què és el que més li escau.

Un bon rellotge, de línies clàssiques, que pugui portar el dia del casament i al llarg de la seva vida. Sempre es pot personalitzar gravant algun petit detall al darrere. El de la fotografia és el rellotge Longines Elegant Collection de Suarez
Uns botons de puny. Pel dia a dia no seran tan útils com el rellotge, però és moment de regalar coses especials.
Una ploma estilogràfica. Sense jo ser una entesa n'hi ha de realment boniques i cares. Per cert, esteu alerta si la vostra parella és esquerrana, que a nosaltres les plomes no ens escriuen. Busqueu una opció apta per esquerrans també. A la imatge us deixo com exemple la ploma Montblanc Meisterstück UNICEF Resin que col·labora amb l'associació per l'alfabetització de nens i nenes.
Per aquells nuvis lectors una primera edició del seu llibre preferit o d'un llibre molt especial.
Una peça de col·leccionista. 
Pels amants de l'art, el quadre d'un important pintor.

Això són algunes idees, però segur que vosaltres en teniu moltes més. Coneixent els hobbies de la vostra parella segur que trobeu un regal de compromís especial i molt pensat per a ells.

Així doncs, quines idees de regals teniu vosaltres?

1 comentaris :