Posa un guest book o llibre de visites al teu casament

La programació d'avui em marcava un altre post, però com que sóc una mica anàrquica he decidit canviar sobre la marxa. Bàsicament ha estat culpa del tour que faig cada X temps per diferents pàgines web per veure quines novetats tenen.

Així que avui parlarem del guest book, o si evitem els anglicismes, el llibre de visites de tota la vida.

Una vegada ha passat el casament (i els que s'han casat diuen que és un dia que passa molt ràpid) només queden els records. Les fotografies i el vídeo són els records més evidents, però també hi ha una manera per rememorar a tots els convidats i convidades creant un espai on puguin deixar unes paraules pels nuvis. Poder llegir petites dedicatòries de tots els que estimes és preciós. I hi ha gent que fa veritables obres d'art (aquella gent que és capaç de dibuixar a mi em tenen el cor guanyat). També hi ha el típic que vol deixar alguna cosa graciosa, però, en realitat, el que voldries seria arrencar aquella pàgina perquè no et fa ni una mica de gràcia el que hi ha gargotejat.

Hi ha nuvis que en un petit racó deixen tot de material perquè els convidats puguin plasmar algunes paraules. Des de retoladors de colors, passant per washi tape, cartolines i tot de material que els amants de la papereria sempre trobem que no n'hi ha mai prou. Alguns nuvis fins i tot hi afegeixen una càmera que fa fotos instantànies per crear un àlbum d'imatges i paraules. 

A continuació us deixo algunes idees de quaderns bonics, perquè sí, tot i ser una llibreta s'ha de cuidar fins a l'últim detall tots els elements d'un casament. Sobretot perquè quan amb el temps el vulguis fullejar pensis que vas escollir un quadern preciós per un dia tan especial. 

Tots les fotografies són extretes d'Etsy, un lloc web on s'aglutinen diferents venedors independents que fan els productes a mà. En el post hi trobareu la tria que he fet jo, però us deixo els enllaços a les diferents pàgines web perquè navegueu i en feu una ullada per trobar el que més us agrada i s'adapta a vosaltres.

Comencem per un guest book delicat, amb colors clars i fons blanc. El podeu adquirir a la botiga Rands Handmades. El preu és de 60,64€ més les despeses d'enviament, que no són precisament econòmiques ja que el quadern ve d'Oregón.
Un altre guest book, però aquesta vegada amb un toc daurat (hola, us saluda la garsa que porto a dins) i amb un enquadernat japonès. El preu és de 53,32€ i Paper Jayne Books també l'envien des d'Oregón.
Si el que busqueu és un quadern del tot personalitzat, podeu navergar per la pàgina Beach Paper Co ja que el seu disseny inclou el nom dels nuvis, la data i el lloc.
Una altra opció és aquest quadern amb les tapes de fusta. En aquest cas l'enviament és des d'Austràlia, fet a mà i amb fusta de Tasmània. Els podeu trobar com Wedding Guest Book Co. També personalitzen la portada amb el nom dels nuvis.  El preu és de 44,30€ (més, evidentment, les despeses d'enviament).
Des de Florida, Starboard Press també personalitza la portada. El de mostra hi ha el nom dels nuvis amb una sanefa flora i la data. A diferència dels que hem vist fins ara, aquest és un quadern vertical. El preu és de 36,87€.
The Eloise Bindery té guest books molt colorits i alegres. En aquest cas són fets al Regne Unit, tot i que l'enviament no és pas del tot econòmic tampoc. Els dos que us mostro tenen un preu de 38.93€ i 18,25€ respectivament.

I finalment us ensenyo el que per mi és més bonic. Encara que actualment no està disponible a la web, Liberty London fa uns guest books preciosos. El preu és de 35£, que al canvi serien uns 41€.

I si sou manetes sempre us podeu fer vosaltres mateixos el vostre guest book. D'aquesta manera serà únic i personalitzat a la vostra història i casament. 
I vosaltres què en penseu dels guest books?

2 comentaris :

  1. Molt monis... però i el graciós que dibuixa una tita?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Això és al que em referia quan parlava del típic que deixa una cosa graciosa (però que en veritat no en fa gens). L'únic que volia anar de fina i no ho he dit tan explícitament, tot i que tu ho has pillat a la primera.

      Elimina