Mimètik BCN

Etsy és aquell forat negre on t'hi pots passar hores saltant de botiga a botiga. Que no saps què regalar? Doncs sempre pots perdre tot un dissabte buscant un regal preciós de qualsevol lloc del món. Que s'acosta Nadal? Doncs pots fer com l'Anna: perdre tot el matí mirant postals i decoracions. 

I així és com descobreixes a la Mireia Solsona, una dissenyadora de Barcelona que com diu ella, fa vestits de núvia d'estil rústics i bohemis.
A Mimètik BCN pots trobar uns vestits preciosos a uns preus super competitius. Cada vestit té dues talles estàndards: la M i la L. Però aquesta dissenyadora ofereix també la possibilitat d'encarregar el vestit a mida. Si opteu per aquesta opció, el web hi ha una explicació molt entenedora per facilitar-vos la tasca per prendre la mida pel vestit.
I si sou del meu equip i penseu que un vestit per un dia tan important us l'heu de veure posat sempre podeu reservar cita a l'atelier de Mimètik BCN i provar-vos-els en persona ja que només els vestits estàndards es poden tornar.

La confecció del vestit de núvia tarda unes 5 setmanes més l'enviament. Així que no ho deixeu per l'últim moment. Però, a l'hora de la veritat el vestit de núvia és el primer que es busca oi?

A continuació us deixo algunes imatges (totes extretes del seu web) de diferents vestits de casament.
Però no només pots trobar vestits de núvia. Si aquesta temporada se't casen alguns amics i estàs convidada pots comprar vestits curts, llargs i d'embarassada.

I vosaltres sou d'arriscar-vos i comprar el vestit de núvia per internet?

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada