Sabates de vellut

Núvies del món que us caseu a l'hivern i que busqueu sabates, teniu en compte l'opció de sabates de vellut? El vellut (o velvet, a mi m'agrada dir-li així) està molt de moda últimament i és un teixit que fa molt per l'hivern. 
És evident que està de moda perquè molts dissenyadors han apostat per aquest material i podem trobar moltes opcions i colors. Ja sabeu que a mi m'agrada donar-li un toc de color als peus i que no sóc gaire fan de les sabates de color blanc.

A continuació algunes sabates que podeu trobar al web Net-a-porter

Comencem per les ja clàssiques Jimmy Choo. D'un color marró fosc tot i que jo les veig tirant a grises. Preu: 525€
Aquazzura no podia faltar en aquesta selecció ja que cada vegada sóc més fan de les seves sabates. D'un color rosa xillon i amb aquest detall que penja. Preu: 550€
Al web posa que aquests Prada són de color Tobacco i jo sincerament els veig de color taronja. Preu: 520€.
I ara passem a les sandàlies. Sí, podeu pensar que casar-se a l'hivern i calçar sandàlies és una idea una mica antagonica. 
Totes tenen un to granatós, lilós, tirant a vi. 

Que us agrada portar un súper taló? Doncs les de Rupert Sanderson tenen 11,5 cm. Preu: 625€.
Les d'Alaïa tampoc es queden enrere amb alçada. 9 cm i amb uns detalls al voltant del turmell. Preu: 880€.
Les Saint Laurent (a mi m'agradava més quan la marca es deia YSL) de color burgundy (aquest color ja el tenim tots interioritzat oi?) costen 595€.
I si tots aquests preus us semblen abusius o s'us escapen del vostre pressupost tenim a la nostra estimada i amiga Zara on per menys de 20€ (19,99€ per ser exactes) trobes uns talons de vellut blaus (i a sobre ja portes allò blau als peus). A més a més a favor de l'Amancio s'ha de dir que en algunes sabates fan el número 35 (com el cas d'aquestes) i que les shoeaholics amb peu minúscul ho agraïm.  
I a vosaltres també us agrada el teixit de vellut?

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada