Erdem x H&M

Avui, dia 2 de novembre ha sortit a la venta la nova col·laboració que treu cada any H&M. La d'enguany ha estat firmada per Erdem i està inspirada en la campinya anglesa. 
La col·lecció només es pot comprar a dues botigues seleccionades de Barcelona i Madrid amb el ja conegut sistema de compra a partir de polseres de colors i podent comprar un màxim d'una unitat per persona. Aquest any, però, també s'ha pogut comprar al web de la botiga.
A hores d'ara, i després que el web no carregués, podem dir que ja no queda res. Però ja se sap com funcionen aquestes col·laboracions: hores després apareixen les peces a diferents botigues de compra venta de roba a uns preus una mica més (força) elevats.

Hi ha dues peces que m'han agradat especialment d'aquesta col·laboració, tot i que jo no sóc massa fan d'aquest tipus d'iniciatives, ja que penso que no deixes de tenir una peça d'H&M encara que hi hagi el nom d'un dissenyador conegut davant. Tot i així no he pogut evitar pensar que dues peces d'aquesta col·lecció serien ideals com a outfit de convidada.

El vestit original per aquest detall a la cintura i amb un estampat de flors preciós.
I la faldilla ja us podeu imaginar veient el vol que té perquè n'estic enamorada no? La pots combinar amb una brusa blanca o d'un color a conjunt de l'estampat floral i que sigui ben senzilla per no robar el protagonisme a la faldilla i ja tens l'outfit.
I a vosaltres us agraden aquestes col·laboracions que fa cada any H&M?

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada