Vestir gossos per casament

La majoria de parelles que tenen un gos o un gat consideren aquest animal com un membre més de la família. És per això que moltes parelles volen que en un dia tan important com aquest, el seu animaló no hi falti.
Parint de la base que no tinc cap gos i que, per tant, no tinc cap vincle amb un animal en concret penso que com alguns nens, si no és molt important la seva assistència, és millor que es quedi a casa ben cuidat per algú de confiança perquè un casament potser no és el lloc més adequat per un gos Però en canvi, hi ha nuvis que consideren que no hi pot faltar i volen que el seu animal de companyia tingui un moment destacat al llarg de la celebració del casament.
Algunes parelles opten perquè el gosset faci acte de presència en el moment de portar els anells. D'altres prefereixin que acompanyi a un (o als dos) nuvis fins a l'altar. I aquells nuvis que tenen un grup de nens i nenes que entren en petit grup, segur que sempre hi haurà una de les criatures que estarà encantada de portar al gosset amb ella.
Així que si tots els convidats treuen les seves millors gales per assistir a la celebració, la nostra mascota no pot ser menys i també ha d'anar arreglada a l'alçada d'aquell dia.

Tot i no tenir cap animal de companyia he de dir que estic molt a favor de vestir gossos (aquells que es deixen) perquè penso que estan molt graciosos. Així doncs, per un dia tan important com el nostre casament crec que és el moment (o l'excusa) per posar-los un vestit o una disfressa adequada a la gran celebració.

Així que aquí us deixo algunes disfresses que he trobat al web Funidelia.

Si sou uns clàssics i voleu aprofitar aquest dia per posar-los d'etiqueta, en aquest web podeu trobar diferents outfits. Un esmoquin clàssic o un vestit de diva de Hollywood amb la seva corona i el seu brilli brilli per la vostra diva gosseta. També hi ha una disfressa específica de casaments: un gos nuvi amb el seu anell inclòs.

Per aquelles parelles amants del cinema també hi ha vestimenta cinèfila especial. Segur que pels freaks de les pel·lícules d'Star Wars veure aparèixer la seva mascota vestida de Princesa Leia o Darth Vader els hi farà caure la baba.
 I pels fans de Batman aquí teniu una disfressa amb a tope de purpurina i cristalls d'estil Swarovski.
I si sou de les nuvies que aneu molt pomposes podeu aprofitar per vestir a la vostra mascota de manera estrident. (A veure, en veritat jo és que sóc molt fan dels paons reals i volia incloure aquesta disfressa en el post i no sabia com lligar-ho).
Si sou dels nuvis que decidiu que el vostre gosset us porti els anells, què us sembla si li poseu la disfressa de repartidor d'UPS i que de dins la caixeta en surtin els anells?
I pel final deixo la meva disfressa preferida, la que em fa més riure de totes: la disfressa de Papa per gos. Us ho juro, miro la imatge i em moro de riure i d'amor. Pot anar més cuqui? 
I vosaltres us agrada vestir a les vostres mascotes?

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada