Matí de curt, tarda de llarg.

La primera entrada d'aquest blog havia de ser aquesta sí o sí, perquè sóc el malson personificat que defensa el protocol social a mort.
 Hi ha gent que diu que el protocol hi és per saltar-se'l. Si? Segur? Per mi hi ha una cosa molt estricta i fàcil de recordar que una mai s'ha de saltar.
Que et conviden a un casament de mati, doncs la solució és fàcil: es busca un vestit curt.
Que pel contrari et conviden en un casament de tarda, doncs saps que has d'anar llarga.
Un altre tema que em crispa els nervis és el color. Pantone té una sistema de control d'una interminable llista de colors. Per tant, si tenim milers de colors per vestir, per què hem de posar-nos un vestit negre? A veure expliqueu-m'ho perquè no ho entenc. El negre és un color associat al dol, i a no ser que s'estigui casant l'amor de la teva vida amb la teva millor amiga, un casament és una festa on tot és alegria i amor. No se, pensa en l'opció del blau marí si vols anar fosca, però en serio, fuig del color negre. També evidentment fuig del color blanc i colors molt clars. No, no ets la núvia! I encara que tinguis un moreno caribeny espectacular que fa que el color blanc encara el ressalti més, no siguis la patètica (perquè sí, intentar robar el color de la núvia el dia del seu casament és d'un patètic i d'un mal educat) que vesteix de blanc.
És evident que, si Pippa Middleton va vestir de blanc quan va exercir de dama d'honor pel casament de la seva germana Kate, la decisió va ser presa per la núvia. Però el que tampoc podem negar és que Pippa va eclipsar i va atraure tota l'atenció amb el seu vestit blanc. Així que no vulguis fer el mateix a petita escala. No robis el protagonisme a la núvia. A no ser que vulguis que tothom analitzi el teu outfit.

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada