Llibres de casaments per Sant Jordi II

Feliç Sant Jordi a tots i a totes! Per fi, un any més ha arribat el meu dia preferit de l'any. En primer lloc, però, abans de començar us vull desitjar que passeu aquest dia envoltats d'amor, llibres roses i sobretot que sortiu al carrer a gaudir d'aquesta festivitat tan especial que tenim a Catalunya. Segurament jo avui estaré de camí a Barcelona per celebrar el meu últim Sant Jordi a la ciutat després de molts anys vivint la festivitat en aquesta ciutat. Tanco una etapa molt bonica. Estic nerviosa per saber com serà el Sant Jordi del 2019, perquè de ben segur que serà diferent.

I ara som-hi amb el post d'aquesta setmana. Com ja vaig fer en el post del passat Sant Jordi avui no podem parlar d'una altra cosa que no siguin llibres.
Si l'any passat vaig recomanar diferents llibres sobre casaments però que qualsevol que li interessi el món nupcial els pot fullejar, aquest any la majoria de publicacions estaran enfocades especialment per a futurs nuvis.

Regalar per Sant Jordi un llibre on poder plasmar tots els records del procés de preparació del casament és un detall molt bonic, però també una manera de tenir guardats tots els passos i moments en un mateix espai per fullejar-los al cap d'un temps o, fins i tot, per mostrar aquest diari als teus fills o nets.

Les wedding planners Petite Mafalda tenen el Diario de la Novia. A la primera part et guien per totes les coses que has de preparar pel gran dia, i a la segona part tens l'apartat on anotar totes les coses perquè el dia de demà et serveixi de Diari.
 
Els altres famosos wedding planners Bodas de Cuento també tenen un diari on plasmar tots els records del procés i ajudar-vos a organitzar el vostre casament. En aquest cas es titula La agenda de nuestra boda.
 
També van publicar el llibre ¡Sí, quiero! on podreu trobar idees per casament ben original. No és un diari però en canvi és un espai on poder trobar molta inspiració a l'hora d'organitzar el gran dia.
 
El clàssic quadern Moleskine també té una llibreta per planificar-te i anotar totes les idees. La diferència dels altres dos esmentats és que en aquest cas és en anglès o francès.
 
I finalment uns altres wedding planners, en aquest cas A-Tipica, que tot i no ser en format diari, van treure un llibre aprofitant el seu quinzè aniversari en el sector. Trobaràs inspiració i bon gust fullejant les pàgines tant si et cases com si no. A més a més la portada del llibre és tan bonica que sempre la pots deixar al menjador per decorar un espai.
I vosaltres quin llibre regalareu per Sant Jordi?

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada