Petició de ma viatgera: Viena

Aquestes vacances de Setmana Santa he fet una escapada amb amics a Viena. Pel viatge a Budapest ja vaig escriure un post on proposava llocs de la ciutat per fer una petició romàntica i en un lloc inoblidable.

Per tant, després de visitar Viena i tornar enamorada de la ciutat, havia d'escriure un post esmentant també llocs romàntics per posar el genoll a terra i demanar a la teva parella que passi la resta de la seva vida al teu costat.

Així doncs després del primer post sobre Budapest arriba la petició de mà a Viena. I ja podem donar per inaugurada aquesta nova secció al blog amb peticions de mà viatgeres. No tindrà un calendari fix al blog ja que dependrà dels meus viatges, i també serà una forma de deixar plasmat en algun lloc un petit remember de les meves escapades.

La majoria dels viatgers per arribar a Viena volant poden fer-ho de dues maneres: aterrar a la capital d’Àustria o volar fins a Bratislava i agafar un bus. Nosaltres vam optar per aquesta segona opció i vam poder veure les dues ciutats. Jo havia sentit a dir que Bratislava era la ciutat més lletja d’Europa. No és ben bé així, però tampoc és una meravella de lloc. Per tant podeu descartar aquest lloc tot i que us podria recomanar un restaurant on vam menjar molt bé.

Viena és una ciutat molt imponent. Et sents petit i els edificis són preciosos. Es nota que durant anys va ser la capital de l’Imperi austro-hongarès.

No podem començar sense un clàssic en els nostres viatges: les llibreries. A Viena, com a París també hi una Shakespeare and Co. Enmig de tantes històries i clàssics podeu escriure el vostre capítol personal.
La gent fa cua a l’hotel Sacher per tastar el famós pastís. Si es va a Viena s’ha d’anar a provar tot i el preu desorbitat per veure l’espai (i el lavabo). Però així entre nosaltres tampoc mereix la fama perquè us en podria recomanar un que és molt més bo. Però si us agraden les coses pomposes sempre podeu demanar un tall de pastís i una copa de xampany per brindar després del gran moment.
Si en canvi la vostra parella és de dolços però de coses més discretes podeu anar a una petita i preciosa pastisseria anomenada L Heiner. A dalt hi trobareu una sala on fer un mos i demanar a la persona que estimes que es casi amb tu.
La biblioteca de Viena també és un lloc molt especial i amb història. Entre els prestatges de llibres pots deixar la teva petjada.
I finalment dos bar amb encant. El primer el trobem a dalt als jardins del Palau Schönbrunn on hi ha una cafeteria amb un pianista tocant música en directe. En aquell moment el pianista ens delectava amb la banda sonora de la pel·lícula La la Land. I un altre espai bonic és el Palmenhaaus cafè amb la seva cúpula de vidre.
I vosaltres quins altres llocs del món trobeu romàntics?

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada