Vestits low cost per núvies: HM

Hi ha núvies que tenen súper clar que el dia que es casin lluiran un vestit de princesa o de somni. En canvi, tal com vaig comentar en aquest post d'altres no es tan disposades a gastar-se una fortuna en aquesta peça.

Una de les botigues de roba low cost per excel·lència, la sueca H&M ha tret al mercat una línia de vestits de núvia per lluir el dia del teu casament. 
A la web, com tots podem intuir es veuen bonics, tot després en directe s'hauria de veure si la roba, els detalls i els acabats es veuen cuidats. 

El primer vestit que podem trobar és un vestit llarg d'encaix amb una obertura a l'esquena. El seu preu és de 170 euros.
Un altre vestit llarg d'encaix i faldilla amb teixit vaporós. En aquest cos amb un escot en forma de cor i mànigues llargues. El seu preu és de 199 euros.

Un altre vestit, tot i que a la web ja consta que no hi ha cap talla, és aquest confeccionat a base de capes de tul de polièster reciclat. Amb un escot en V i sense mànigues. El preu era de 249 euros.
Podem trobar un altre vestit d'encaix amb escot V tant a la part davantera com a la part posterior. A la cintura es creuen els teixits deixant una petit obertura a la cama. El preu és de 99 euros.
Per aquelles noies que prefereixen casar-se de curt hi ha un vestit midi (és a dir, amb una llargària de mitja cama) amb una faldilla de tul, volants i sense mànigues. El seu preu és de 149 euros.
I finalment per aquelles noies que volen posar-hi una mica de color al seu outfit podem trobar un vestit de tul, també de polièster reciclat, de color rosa i negre i sense mànigues. El preu és de 199 euros.

I vosaltres vestiríeu algun d'aquests vestits pel vostre gran dia?

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada