Decoració amb grulles d'origami

La decoració floral és un punt important del casament on molts nuvis hi destinen una partida important del pressupost perquè l'espai on celebraran la cerimònia i el convit quedi preciós.

Però altres parelles, en canvi, per diferents motius decideixen reduir o prescindir de la decoració floral. Ja sigui per motius econòmics, perquè prefereixen un casament minimalista amb el mínim de detalls o perquè les flors no agraden. Sigui pel motiu que sigui, si no es vol una decoració minimalista, s'ha de pensar una opció alternativa a les flors perquè l'espai no quedi buit i sense gràcia. 

Una opció econòmica i visual seria decorar el sostre de la sala ple de grulles d'origami de colors. Si es trien uns papers amb gràcia i bonics pot quedar un espai molt bonic. Només necessites temps i ser manetes perquè preparar el munt de grulles pot portar-te unes quantes setmanes, i evidentment, omplir-te de paciència perquè la papiroflèxia a vegades és un xic complicada. Però la part bona de fer-ne tantes és que al final et tornes un expert i, al final, segur que ho fas a la velocitat de la llum i amb els ulls tancats.
És una manera d'incloure els DIY (és a dir, fer-s'ho un mateix) que tan agrada últimament als nuvis. D'aquesta manera absolutament tot passa per les mans de la parella i es deixa el mínim de coses en mans externes. També és una forma de tenir entretingudes a totes aquelles persones manetes i que els hi agraden les manualitats. D'aquesta manera també podem començar a deixar enrere la moda de la poteria, que com ja vaig explicar en aquest post, és aquesta moda de decorar amb elements que semblen extrets de les escombraries, realitzats amb pots de conserva.
Però deixant de banda que visualment les grulles d'origami són molt maques, el que és més interessant és la història que hi ha al darrere. Diu la llegenda japonesa, que si tens un desig i construeixes mil grulles els deus et concediran la teva petició. I què millor que desitjar un matrimoni i un futur ple de felicitat que el dia del teu casament

A Hiroshima hi ha una estàtua en honor a Sasaki, una noia a qui li van detectar leucèmia per culpa de les conseqüències de la bomba que va caure sobre aquesta ciutat. La noia, en conèixer la història, va decidir fabricar mil grulles, però no hi va ser a temps, ja que quan en tenia 664 va morir. Els seus companys, però, en honor seu, van decidir acabar la seva tasca. Cada 6 d'agost milers de nens i nenes envien les seves grulles a l'estàtua per desitjar la pau al món.

I vosaltres sou d'aquelles persones manetes?

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada