Vestits de convidada per embarassades

Tot i que des de l'entrada a la primavera ja se celebren casaments, podem dir que amb l'arribada de l'estiu comença la temporada forta d'aquestes celebracions.

Algunes convidades esperen l'arribada de les rebaixes si els hi coincideix que el casament és passat l'1 de juliol per comprar el vestit, i d'altres, en canvi, fa mesos que ja han mirat i rebuscat per un munt de botigues i ja tenen el seu outfit penjat a l'armari.

Així doncs trobem l'equip de les previsores i l'equip de les buscadores de gangues. Però i l'equip de les embarassades? Qui pensa en elles? I com que en aquest blog encara no els hi hem dedicat cap entrada, el post d'avui és per elles, aquelles convidades que porten el complement més especial: una panxa preciosa (tot i que a vegades una mica feixuga).
Parteixo de l'experiència de no haver estat mai embarassada, però la meva intuïció em fa pensar que si estigués convidada en un casament esperaria força a última hora a comprar un vestit per veure quin és el volum de la panxa. Perquè no és el mateix estar de 3 mesos que de 7 mesos. Depenen de quin sigui el període en el que et trobes sempre pots recórrer a aquells estils de vestits amplis o de tall imperi. 

En canvi si ja no entres a cap vestit del teu armari, evidentment deus buscar dues coses:
- Veure't guapa perquè no deixa de ser una celebració especial on, a més a més, en sortiran fotos per la posteritat.
- No invertir molts diners en aquest vestit, perquè a diferència d'altres vestits de convidada, aquest segurament no te'l tornaràs a posar mai més. A no ser que et quedis embarassada per segona vegada i, justament, et tornin a convidar en un altre casament. Tot i que si alguna amiga té un casament estant embarassada segur que te'l demanarà. 

Així doncs, en el post d'avui us proposo algunes idees de vestits per embarassades. Són del lloc web Asos, perquè la part bona de comprar per Internet és que t'ho envien a casa, t'ho pots provar tranquil·lament a la teva habitació i tornar aquells que no t'agraden. Les despeses d'enviament són gratis si gastes més de 24,99€ (costa poc arribar a aquesta xifra) i les despeses de devolució tampoc tenen cap cost. Ah! I la comoditat de fer-ho tot des de casa és genial. Els vestits que us suggereixo tots costen menys de 100€ (excepte un).

Comencem per aquelles convidades que volen anar de curt:
En primer lloc un vestit de neoprè negre amb topets blancs. El preu és de 48,99€ i el podeu comprar aquí.
Un altre vestit ajustat, com el seu preu, ja que costa 38,99€. D'encaix i blau marí i el podeu comprar aquí.
Del mateix teixit que el vestit de topets, però en aquest cas amb franges de diferents tons de roses i escot Bardot. El preu és de 61,99€ i el podeu comprar aquí.
Del color estrella de la temporada: el groc, amb mànigues bombades i encaix. El preu és de 38,99€ i el podeu comprar en aquest enllaç.
I els dos últims amb estampat floral. El primer amb roses i el segon blau cel amb flors de tons grogues, blaves i liles. A més a més aquest últim vestit també serveix per aquelles que són mares recentment perquè està pensat per la lactància. Els preus són de 89,99€ i 70,99€ i els podeu comprar aquí i aquí respectivament.
Per aquelles convidades embarassades que prefereixen anar de llarg aquí us deixo diferents opcions. Us els ensenyo de més econòmic a més car.
Aquest vestit blau marí amb estampat floral costa 35,99€ i el podeu comprar aquí.
Un vestit també blau marí amb les mànigues i l'escot d'encaix. El preu és de 74,99€ i el podeu comprar aquí.
Els dos vestits següents costen 96,99€. Un és blau marí (ho sento, m'agrada massa el blau marí, és la meva debilitat) i l'altre d'un color salmó. Els podeu comprar aquí i aquí respectivament.
I l'últim vestit llarg que us proposo, que sobrepassa els 100€, ja que costa 110,99€. D'estampat floral, amb escot en forma de V, amb mànigues que acaben amb volants i obertura a la cama. El podeu comprar aquí.
I finalment l'últim suggeriment: un mono. Ja sabeu, perquè us ho vaig explicar aquí, que m'agraden molt els monos ja que els trobo molt elegants i surts de l'opció del vestit. És d'estil kimono, de color verd botella i amb estampat floral lilòs. El preu és de 61,99€ i el podeu comprar aquí.
 I vosaltres heu anat en algun casament embarassades?

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada