Vestits Maje per convidades

Si en el post de la setmana passada parlàvem de vestits per convidades embarassades, el d'aquesta setmana també parlarem de vestits, però sense ser tan específic. Convidades que tenen en breu un casament i que encara no s'han decidit pel modelet. Com ja sabeu, en aquest blog som molt fans del dissenys de Maje com ja vau poder observar en aquest post. Així doncs avui ens centrarem en el que ofereix aquesta temporada aquesta marca.

El vestit Renile és llarg, de color vermell, sense mànigues i amb un escot a la cadera. Costa 250€.
La gràcia del vestit Roseray rau en la combinació d'encaix i el fet de veure part dels braços, cames i que permet aquest tipus de teixit. D'un color blau clar preciós i costa 295€.
Si ens agraden els colors empolvats, el vestit Reda és d'un rosa clar molt especial, sense mànigues amb petits detalls brodats al coll i a la faldilla. Amb tall evasé i escot caixa pot ser vostre per 295€. 
Amb el mateix estampat podem trobar el vestit Rinora i el vestit Rayine. Què els diferència? El vestit Rinora és curt, amb un escot amb volants i amb una cinta a la cintura per destacar més. En canvi el vestit Rayine és amb escot V, màniga 3/4 i fluït de la cintura. El preu també és diferent, ja que el Rinora val 295€ i el Rayine 225€.
El vestit Rumba és senzill però destaca sobretot pel seu colo vermell llampant i el detall calat de la faldilla. Amb un escot rodó i sense mànigues costa 250€ i també el podeu trobar en color negre. Però ja sabeu què opino jo dels vestits de color negre en els casaments.
El vestit Raphael és de màniga curta, tul i amb escot en pic. De color negre i amb flors brodades de color vermell, rosa i blau. Hi és també en color rosa clar i costen 325€.
I finalment l'últim vestit que us proposo de la firma s'anomena Ruddy. És un vestit senzill, plisat, sense mànigues, que combina el color blanc i negre i amb un llarg asimètric. El preu és de 275€.
I a vosaltres us agraden els dissenys de Maje?

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada