Joc per comiats de soltera

Com ja us vaig comentar en aquest post no m'entusiasmen gaire els comiats de soltera. Per això, en un altre post us vaig explicar algunes característiques que tindria el meu comiat de soltera, o rebatejat com la Festa de l'Amistat. Comentava que jo voldria una festa low cost, on si es pogués, es fessin activitats a cost 0.

I a continuació us detallo una activitat completament gratuïta i que posa a prova a la futura núvia. Bàsicament consisteix en preparar un joc de preguntes i respostes. I com que és un dia on estàs rodejat d'amics què millor que fer un Trivial sobre els amics.
Simplement cada un dels amics i amigues ha de pensar alguna pregunta dirigida a la núvia. Pot ser una pregunta sobre ella mateixa o sobre algun moment que van viure plegades. 

El cost, com ja he comentat, pot ser 0 ja que simplement és deixar-les totes anotades en un mateix full de paper per llegir-li les preguntes en algun moment al llarg del dia.

Però si en canvi voleu deixar constància en forma de record d'aquesta activitat, amb pocs euros, es pot preparar l'activitat com si fos un joc de taula.

Quins materials necessitaríem?
- Una caixa de cartró customitzada amb algun títol pel joc. Per exemple es podria titular el joc "Trivial Pursuit Edició amigues" o "Qui és qui" com a forma de picar l'ullet als clàssics jocs de taula. 
- Un full d'instruccions graciós on s'expliquin les normes i les penalitzacions.
- Les targetes amb les preguntes i respostes.

Quin tipus de preguntes podríem fer-li? Qualsevol que sigui divertida és una aposta segura. O sinó aquella pregunta tiquismiquis per descobrir si coneix a les seves amistats al detall.

També es podria fer un joc de coneixença de parella, ja que el comiat de soltera no deixa de ser una celebració per l'entrada a una nova etapa de la seva vida. Això sí, abans s'hauria d'haver pactat prèviament amb el nuvi una trobada amb alguna de les amistats. Se li formularien les mateixes preguntes que posteriorment se li farien a la nuvia i una bona manera per deixar constància de les respostes gravant el nuvi. Serien preguntes sobre la seva relació, com per exemple quin dia es van conèixer, quin va ser el primer viatge que van fer o quin va ser el primer regal. Evidentment qualsevol pregunta picantona li dona el toc divertit.

I vosaltres quines preguntes proposaríeu?

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada