Mocadors: només per llàgrimes de felicitat

Tots els que hem assistit últimament a casaments hem vist el complement que ja no pot faltar a cap cerimònia. Sempre, o quasi sempre, els nuvis posen estratègicament al darrere de tot de les cadires una zona amb cucurutxos de paper craft amb arròs, pètals de rosa i/o confeti i l'objecte estrella del que us parlaré en aquest post: els mocadors.

Els mocadors, en la majoria de casaments d'avui en dia, es posen dins un cartronet amb la següent frase: només per llàgrimes de felicitat. Aquells que no han estat convidats en un casament des de fa anys troben aquest detall molt original, i de fet ho comenten dient: "que detallistes són els nuvis, pensen en tot". I és veritat, pensen en aquelles bledes que es passen la cerimònia plorant. 

De fet és un complement tan clàssic ja ens els casaments que si poses a Google  (en castellà) "solo para lágrimas de felicidad" el buscador et suggereix "solo para lágrimas de felicidad plantillas" o "imprimible solo para lágrimas de felicidad". Ja ho veieu com n'està de buscat. I per acabar-ho d'arrodonir la majoria li donen el toc final amb un llaç de jute (per si no sabeu quin material és aquest, és la típica cordeta marró d'espart) o d'alguna cinta setinada amb els colors del casament.
Però aquí ve la meva crítica constructiva. Què passa amb aquelles amigues bledes, però també despistades, que quan entren pel passadís que posteriorment faran els nuvis per buscar un lloc estratègic per gaudir de la cerimònia s'oblida d'agafar els mocadors (o no gosa destrossar la decoració)?
Doncs vet aquí el que passa: que durant la cerimònia les llàgrimes comencen a rodolar galtes avall. I aquí és quan necessites aquells mocadors per eixugar les llàgrimes de felicitat i has d'utilitzar la ma. Que no és un gran problema si només has d'assecar llàgrimes...

Així que el post d'avui és "reivindicatiu". Futurs nuvis, a més a més de col·locar-ho a l'entrada de la cerimònia, estaria bé disposar alguns mocadors o llàgrimes de la felicitat estratègicament per algunes cadires o bancs on seuran els convidats. No cal a totes i cada una de les cadires, però alguns situats aquí i allà seran suficients. Així doncs t'evitaràs veure la clàssica amiga obrint el bolso de ma per confirmar el que ja sap, que no, no porta mocadors en aquest accessori minúscul ni aquella altra amiga que s'ha de girar a la fila del darrere per demanar a algun convidat o convidada si té mocadors de sobres.

Perquè aquelles amigues bledes i despistades hem de triar molt bé què posar-hi a la bossa de mà, i després del pintallavis, mòbil i carregador ja no tenim espai per res més.

I vosaltres també sou de llàgrima fàcil als casaments?

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada